Informatie & tips

In deze rubriek vind je een aantal artikelen met interessante informatie over voeding. Ook staan er verslagen op van rondleidingen en open dagen.

Interessante informatie over voeding 

Handig

6 gedachten over “Informatie & tips

 1. Anita

  Na veel enthousiaste reacties van een collega heb ook ik je leuke boek 100%puur gekocht!! Heerlijke recepten en een ontzettend leuk, leerzaam en goed te lezen boek!!
  Nu had ik vandaag de ontbijtkoek gemaakt, maar hij was zo ontzettend nat na het bakken dat hij helemaal uit elkaar viel….. Ehhhhhh wat heb ik fout gedaan?????
  Helluppppp!!!!!

  1. dayennebos Berichtauteur

   Wat leuk dat je mijn boek hebt gekocht! Bedankt! Heb je wel echt kokosmeel gebruikt? Ik vermoed dat je misschien geraspte kokos hebt gebruikt en dat werkt niet helaas.

 2. Danielle

  De ‘blog Mind Your Feed’ link werkt helaas niet meer. Heb je ergens anders nog een eet dagboek gepubliceerd?

 3. Anna

  Hartelijk dank Dayenne voor al je mooie recepten en nuttige tips. Ik waardeer het enorm wat je allemaal gedeeld hebt voor zoveel mensen. Ik wens je het allerbeste met je carrière en vooral dat je verder nog meer kan betekenen voor de gezondheid van ons allemaal.

  Er is één dingetje dat me nog een raadsel is en dat is waarom geen witte rijst en wel rijstmeel en rijstmelk thuishoort in je gezonde voedingspatroon.

  1. dayennebos Berichtauteur

   Valt allemaal in de dezelfde categorie hoor 😉 Dus zowel witte rijst en baksels met rijstmeel met mate. Maar het is glutenvrij dus een betere optie dan tarwe (of andere glutenbevattende granen). Rijstmelk is een betere optie dan koemelk omdat koemelk niet goed door ons lichaam verteerd wordt. En rijstmelk bevat meestal maar zo’n 10% rijst en verder vooral water. Kort samengevat: rijst(meel) is glutenvrij en daarmee beter verteerbaar dan granen die glutenbevatten. Maar het heeft wel een (grote) invloed op de bloedsuikerspiegel. Rijstmelk is lactosevrij en daarmee beter verteerbaar dan koemelk. Ik hoop dat het zo duidelijk is voor je 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s