Dayenne’s Food Blog gaat stoppen

Er is en tijd van komen… en een tijd van gaan… Na lang wikken en wegen heb ik besloten definitief te gaan stoppen met Dayenne’s Food Blog. Sorry! 😉

Ik ben ontzettend dankbaar voor wat mijn blog me de afgelopen jaren heeft gebracht (o.a. mijn twee boeken) maar zoals jullie gemerkt hebben, heb ik het afgelopen jaar (bijna) geen nieuwe recepten meer geplaatst en had de blog eigenlijk geen prio meer. Nog even ben ik aan de slag gegaan met een nieuwe blog (Green up your health) maar ook daar stop ik mee. Tijd voor nieuwe dingen! (ik werk tegenwoordig o.a. als food consultant en heb al een aantal hele mooie producten en supplementen mogen ontwikkelen).

Per 28 september zal de site ‘uit de lucht’ zijn en zijn de recepten dus niet meer beschikbaar. Wil je je favoriete recept(en) blijven maken? Vergeet dan niet de recepten op te slaan/uit te printen!

Ook mijn Facebookpagina zal ik verwijderen. Wil je me blijven volgen? Dat kan op Instagram: https://www.instagram.com/dayennebos/

Ontzettend bedankt voor jullie support de afgelopen 6 jaar, ik wens jullie alle goeds! 🙂

 

7 gedachten over “Dayenne’s Food Blog gaat stoppen

 1. Rebecca

  Wat goed Dayenne! Jammer voor ons natuurlijk. Maar super dat je deze stap neemt! Ik blijf jou en je gezin graag volgen via Insta.

  Alle goeds voor de toekomst!
  Liefs Rebecca

 2. Carina

  Hoi Dayenne wat jammer dat je gaat stoppen. Ik vond (en vind) je recepten super en maak er geregeld nog gebruik van. Zo knap vind ik ‘t, dat je al deze recepten hebt gemaakt. Ik ga er zeker een heleboek opslaan. Ik volg je ook op Instagram, inspirerend om te zien hoe je bezig bent met het milieu, voeding en je kinderen. Succes met alles! Groetjes Carina

 3. Liesbeth

  Hoi Dayenne, jammer dat je gaat stoppen. Ik heb veel inspiratie opgedaan met je heerlijke recepten. Goed dat je je hart volgt. Veel succes met alles wat je in de toekomst gaat doen. Hartelijke groet Liesbeth

 4. Martha

  Hoi Dayenne, tijd voor een nieuwe uitdaging. Alle recepten ga ik nog eens nalopen en opslaan, gelukkig heb ik je boeken om af en toe te bekijken en gebruiken. De kruidnootjes zijn bij ons altijd het favoriete recept gebleven. Succes en dank je wel. Martha

 5. Dorine

  O, wat jammer. Net vandaag je foodblog ontdekt. Eens zien hoe ik wat recepten kan opslaan.
  Succes met je verdere plannen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s