7x lekkere & healthy ontbijt recepten

Begin september vertelde ik jullie dat ik ging stoppen met het plaatsen van recepten op Dayenne’s Food Blog en een nieuwe start maakte met een nieuwe blog: Green Up Your Health. Inmiddels heb ik al aardig wat lekkere recepten op deze nieuwe blog gedeeld maar het valt me op dat jullie de blog nog niet erg weten te vinden. En dat is jammer want de recepten zijn zo lekker, heus! Dus om jullie een beetje te stimuleren om eens een kijkje te nemen op mijn nieuwe blog Green Up Your Health een preview van de 7 lekkere en healthy ontbijt recepten die ik er al plaatste. Ziet er goed uit toch? Dus hup, even doorklikken naar Green Up Your Health!Β πŸ˜‰

Wafels van bakbanaan & kokosmeel

Chocolade pannenkoeken

Citroen maanzaad pancakes

Havermoutpap 2.0

Groene smoothie bowl met golden granola

Mango smoothie bowl met chocolade granola

Spinaziewafels

2 gedachten over “7x lekkere & healthy ontbijt recepten

  1. Maya

    Beste Dayenne , Al jaren laat ik me door je verrassen en probeer regelmatig 1 van je recepten ! Maar ik kijk ook nog vaak op je eerdere blog om een favoriet te maken zoals nu in de winter weer je heerlijke pompoenrecepten.
    Succes met alles wat je onderneemt en vooral dank dat je dit allemaal met ons wil delen.!!
    Groet van Maya (al jaren trouwe fan..)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s