Green up your health

< < BREAKING NEWS > >

Zo, heb ik je aandacht? 😉 Ik moet je namelijk iets belangrijks vertellen. Iets wat al langer speelt maar waar ik lang over heb moeten nadenken: Wil ik nog wel verder met Dayenne’s Food Blog? Past het nog wel bij me? Of is het tijd voor iets nieuws?

Je hebt vast wel gemerkt dat er het afgelopen jaar maar weinig nieuwe recepten zijn verschenen op Dayenne’s Food Blog. Ik ben steeds meer uren gaan werken voor verschillende opdrachtgevers en het bloggen verdween een beetje naar de achtergrond. Ik had er ook gewoon niet zoveel zin meer in, had het gevoel dat het tijd was voor iets anders.

Ik ben Dayenne’s Food Blog in 2012 (say what? 6 jaar geleden alweer?) begonnen om mijn recepten te delen maar eigenlijk wil ik meer. Meer onderwerpen bespreken. Want gezondheid gaat niet alleen over voeding, er komen veel meer dingen bij kijken. Je leefstijl: sport/beweging, omgaan met stress, ontspanning, de verzorgingsproducten die je op je huid smeert (lees: de toxines die via deze wijze je lichaam binnenkomen), hoe je over jezelf denkt (zelfliefde) etc. etc.

Maar ook het duurzaam omgaan met de planeet aarde is iets waar ik graag mensen toe wil inspireren. Ik als persoon ben gegroeid. Door mijn opleidingen, het werk, het moederschap. Allemaal nieuwe ervaringen en indrukken die ik graag zou willen verwerken in mijn blogs maarja, de naam Dayenne’s Food Blog laat weinig ruimte over voor andere onderwerpen 😉

En soms is het ook gewoon tijd voor iets anders, een nieuw begin. En dus heb ik de knoop doorgehakt: Dayenne’s Food Blog gaat stoppen. Er zullen geen nieuwe recepten meer verschijnen maar de site zal voorlopig nog wel gewoon online blijven. Je kunt de recepten dus gewoon blijven maken maar voor nieuwe recepten kun je terecht op…. Green up your health. Yes, ik start een nieuwe blog!

GreenUp_logo_liggend-01

Op  Green up your health help ik je gezonde, duurzame keuzes maken. Keuzes over voeding, gezondheid, beweging, ontspanning, zelfliefde, omgaan met stress en met planeet aarde. Ik informeer je over duurzame mogelijkheden, mogelijkheden die geen (of in ieder geval zo min mogelijk) schade toebrengen aan de kwaliteit van leven voor volgende generaties. Want met Green up your health wil ik niet alleen jou, maar ook de wereld blijvend beter te maken.

Zoals je van mij gewend bent zijn de recepten op Green op your health snel en gemakkelijk te maken en vrij van gluten, koemelk en geraffineerde suiker en vegetarisch.

En dan nu even praktisch. Wat gaat er precies veranderen?

  1. Geen nieuwe berichten meer op Dayenne’s Food Blog (maar de blog blijft gewoon online, je kunt dus nog gewoon bij de recepten 🙂 )
  2. Facebook: de naam Dayenne’s Food Blog zal veranderen in Green up your health (ik zal gelijk even bekennen dat ik op Facebook niet meer zo heel erg actief ben, je zal door voornamelijk berichten zien die vanaf Instagram geplaatst zijn).
  3. Instagram: de naam Dayenne’s Food Blog zal veranderen in Green up your health.
  4. En jij gaat natuurlijk gelijk naar greenupyourhealth.blog om je in te schrijven en de blog te volgen 🙂 (dit kan aan de rechterkant van de pagina, even je emailadres invullen in het veld “volgen” onder de Instagram foto’s, op de smartphone/tablet even helemaal naar beneden scrollen, dan vind je het veld helemaal onderop de pagina).

Er staat al het e.e.a. online dus je kunt gelijk gaan lezen. Bijvoorbeeld:

Dus hup, op naar greenupyourhealth.blog 😉 Tot daar 🙂

Een gedachte over “Green up your health

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s