Review + give away! KOOC 100% biologische maaltijden

C9rVVosXoAACS33

Nieuw! Gezonde, lekkere en onbewerkte maaltijden van KOOC als alternatief voor de ongezonde kant-en-klaar maaltijden uit de supermarkt. De maaltijden van KOOC zijn 100% biologische, bereid met pure en onbewerkte ingrediënten en samengesteld door gezondheids- en hormoonfactor coach Ralph Moorman.

De maaltijden zijn:

 • 100% biologisch
 • Glutenvrij
 • Lactosevrij
 • Caseïnevrij
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen

De maaltijden zijn o.a. te koop bij Ekoplaza maar je kunt ze ook online bestellen. Bezorgen doet KOOC op woensdag en vrijdag. Zorg dat je de dag voor de bezorging vóór 10u bestelt en je hebt de maaltijden de volgende dag in huis.

Na ontvangst zijn de maaltijden 5 dagen houdbaar, maar je kunt ze ook prima invriezen als je ze op een later moment pas wilt eten.

De maaltijden kosten 8,95 per stuk en de bezorgkosten zijn voor 3-5 maaltijden €5,99, voor 6-8 maaltijden €2,99 en bij 9 of meer maaltijden is de bezorging gratis. Ik denk een schappelijke prijs voor een kwalitatief goede,  healthy maaltijd (incl. vis of vlees).

Maar goed, het gaat natuurlijk om de smaak dus tijd voor een proeverij. KOOC heeft 7 maaltijden:

 • Vegetarische Gado Gado met ei en quinoa
 • Zwarte rijstnoedels met groenten, noten en kip
 • Kabeljauw met spinaziepesto en fusilli
 • Runderstoofpot met pompoen en wilde rijst
 • Wilde zalm met rode rijst en zeekraal
 • Kipstoofpot met quinoa en broccoli
 • Lamscurry met bataat en groenten

Wij besloten te proeven:

 • Wilde zalm met rode rijst en zeekraal (dochterlief)
 • Vegetarische Gado Gado met ei en quinoa (ik)
 • Zwarte rijstnoedels met groenten, noten en kip (manlief)

Het oordeel? Super lekker! Stiekem is het toch wel heel erg fijn om zelf eens niet te hoeven koken en toch lekker healthy te kunnen eten! Wij zijn zeker fan en ik heb inmiddels alweer een nieuwe lading maaltijden besteld 🙂

Ook nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op de site van KOOC maar opgelet! Ik mag ook drie maaltijden weggeven! Lijkt het je leuk om drie gratis maaltijden van KOOC te ontvangen? Laat dan in een reactie hieronder of onder het bericht op Facebook weten waarom jij de gratis maaltijden wilt ontvangen. Vrijdag 1 september maak ik de winnaar bekend.

Deze actie is afgelopen. De winnaar heeft van mij een bericht gehad.

30 gedachten over “Review + give away! KOOC 100% biologische maaltijden

 1. elinevdmeulenhotmailcom

  Wegens een infectie lig ik al weken in het ziekenhuis. Het ziekenhuisvoer ben ik enorm zat en ik zou dus heeeeel graag eens zo’n lekker gezonde en voedzame kooc maaltijd laten oppiepen hier in het ziekenhuis! Ik duim!!!

  1. Mariëlle

   Ik wilde ook meedoen maar nu ik dit lees wil ik mijn winkans aan jou geven als dat kan!
   Wat naar voor je! Beterschap!

  2. Lilian

   Eline, ik wilde ook zelf meedoen, maar nu ik jouw reactie lees, gun ik de maaltijden aan jou (net als Mariëlle). Ik zal meeduimen voor je. En beterschap toegewenst.

 2. Timara van Lingen

  Hoi Dayenne, ik ben heel erg nieuwsgierig naar de maaltijden van KOOC. Lijkt me inderdaad een keer lekker om niet te hoeven koken en toch een lekkere en gezonde maaltijd te eten. Doordeweeks lijkt het me ideaal zo’n maaltijd. Mijn vriend is altijd laat thuis dus kan hij later eten wat ook weer erg makkelijk is en hoef ik niet te wachten met eten 🙂

 3. Gonny Aarts

  Omdat mijn vriend niet van verse groentes houdt …sta ik vaak 2 porties te komen. Vers voor mezelf en blik of pot voor hem.
  Zou handig zijn om zo’n menu voor mezelf op te warmen.

  Trouwens misschien vind hij dit wél lekker?!

 4. Tara

  Éindelijk een goed alternatief! Wat lijkt me het heerlijk om zonder zelf na te denken wat ik nu weer moet koken en onder tijdsdruk het ook nog te maken. Ik ben super benieuwd naar al dat lekkers want het ziet er goed uit! 1x per week zou dat prima uitkomen!

 5. Dirkje

  Goed voorbeeld doet goed volgen! Maar eigenlijk is de reden dat we te snel naar iets ongezonds grijpen als we op ons werk beseffen dat we geen maaltijd voorbereid hebben :s

 6. Anita H.

  Zeker weten dat ik het leuk zou vinden om zo’n pakket te ontvangen. Ik sta helemaal achter de ideeën van Ralph wat gezonde voeding betreft. Door gebrek aan energie en te weinig tijd, neem ik niet altijd de moeite om echt gezond te koken. Hoe handig om dan deze gerechten klaar te hebben staan.

 7. Linda

  Ja dit lijkt me nou echt super leuk ( en lekker !!) om uit te proberen . Vooral op de koopavonden is het vaak even snel een salade tussendoor , maar een keer een warme en gezonde maaltijd is natuurlijk helemaal fijn

 8. marijksels

  Wauw dat klinkt goed zeg! Als jij en Ralph het aanbevelen, moet het wel goed zitten 😉 Ik werk vaak tot 18.30 uur of tot 20.00 uur. Heel veel zin in uitgebreid koken heb ik dan vaak niet meer, maar op deze manier wordt het me wel heel makkelijk gemaakt wel een fatsoenlijke maaltijd te eten. En op de ‘tot 20 uur dagen’ kan het mooi makkelijk mee naar het werk! Helemaal top!

 9. Helen Duynstee

  JAAAA ik doe heel graag mee omdat..Iedereen heeft het weleens te druk om een gezonde en verantwoorde maaltijd op tafel te zetten,zo ook hier thuis! Ik zou heel graag de maaltijden willen proberen om te lijken of dit iets voor ons gezin zou zijn.Een TOP aktie!!

 10. Renske

  Zo’n maaltijd was gister ideaal geweest. Na een lange reisdag (terug van vakantie) zat ik al te bedenken waarom er geen gezond alternatief is voor thuisbezorgd.nl. Een maaltijd als deze in de vriezer was een uitkomst geweest.

 11. pamela

  Wat een fantastische actie! Lijkt me super om de gezonde maaltijden een keer te proberen. Vanwege wissel diensten op mijn werk heb ik niet altijd de tijd om gezond te koken. Deze maaltijden zouden daar een goede uitkomst voor bieden. Niet zelf hoeven koken en toch gezond eten op mijn werk!

 12. Monique

  Wat een leuke winactie, wat een grote verrassing zou het zijn om deze maaltijden te kunnen proeven. Door een chronische ziekte is het voor mij altijd lastig om te bedenken wat ik mijn man, die glutenvrij eet, mee kan geven naar zijn werk als hij avonddienst heeft. Wat een unieke kans om te proeven. Ik begin alvast met duimen. 🙂

 13. Annegine

  Tja, ik gun iedereen hierboven de maaltijden, maar maak zelf ook graag kans.
  Door de ziekte van Lyme, ijzer- en magnesiumtekort vaak geen energie over, zeker naast mijn parttime baantje.
  Maar gezond eten is juist zo super belangrijk! Ik heb bij de EkoPlaza al gevraagd naar deze maaltijden, maar ze hebben ze niet 😕.

 14. K.A. van Brakel

  Ik zou de gerechten graag een keer proberen. Ik ben vaak laat thuis uit m’n werk en heb dan geen energie meer om te koken. Vaak wordt het dan de makkelijke weg. Magnetronmaaltijd uit de supermarkt, soep uit blik of zak, diepvriespizza, kant-en-klare maaltijdsalade uit de supermarkt of ik rijd langs de snackbar of bestel iets via internet. En dit lijkt mij een stuk lekkerder en gezonder en net zo makkelijk 😉

 15. Kimmy

  Wat een gave winactie
  Ik moet telkens 2 aparte maaltijden bereiden
  Na het werk mij man eet gewoon en eet niet
  Alles graag wat ik eet
  Ik moet glutenvrij koemelkvrij zout beperkt eten
  Vanwege coeliakie koemelkallergie en lymfe oedeem
  Ik moet 2 x In de week aan een machine gaan liggen in de kliniek
  Voor een lymfe drainage en cortisone spuiten krijgen
  Na die sessie ben ik steeds heel erg moe meestal ook wel
  Ziek door die inspuitingen vd cortisone ik eet dan meestal alleen een glutenvrij broodje doordat ik zo moe en op,ben die dag
  Het zou heel erg fijn zijn als ik zo heerlijke maaltijd van
  De kooc alleen maar hoef op te warmen die avond
  Zo pep ik snel weer op met al die gezonde vitaminen

 16. Patty

  Mijn vader zit met een wervelkanaalvernauwing thuis en gun hem deze super kans om toch gezond te gaan eten. Hij heeft zijn kracht hard nodig voor de revalidatie na de operatie.

 17. Anne-Marie

  Door een langdurig intensief behandeltraject waarbij afwijkingen in m’n spieren worden behandeld met injecties kan ik mijn grote passie, koken, helaas niet meer doen. Ik vind het heerlijk bezig te zijn met alles wat met eten te maken heeft en dan met name gezond en smaakvol eten! De laatste 2 jaar eet ik vaak stoommaaltijden en alhoewel dat een prima uitkomst is, mis ik zo die écht smaakvolle en vooral gezonde maaltijd. Ik zou heel graag deze lekkere KOOC maaltijden proberen zodat het avondeten weer een feestje wordt!

 18. Gonneke Sargis

  Mijn oude vader ligt sinds eind april in afwisselend het ziekenhuis en geriatrische revalidatie afdeling van verpleeghuis. Het eten daar komt hem zijn neus uit, zo vies. Hij hoopt weer naar huis te kunnen gsan op termijn. I.v.m. zijn blindheid kan hij niet zelf koken en is hij afhankelijk van kant en klare maaltijden. Na Marleen Kookt zijn wij ni op zoek naar een nog beter alternatief en hij zoi dolgraag iets lekkers willem proeven!

 19. Brigitte

  Geweldige actie, Dayenne. Omdat Ekoplaza heel ver bij mij vandaan ligt en ik slechte ervaringen heb met kant en klaar maaltijden wil ik heel graag een kans maken om deze te winnen. Om er dan zomaar een aantal te bestellen durf ik niet aan.
  Vaak hebben we het zo druk dat onze ingevroren maaltijden er snel door heen zijn en dan is het handig om de maaltijden te bestellen en zo niet in verleiding te komen tot ongezonde alternatieven. “))

 20. Olga

  Heel graag zou ik samen met mijn twee pubers dit eens uitproberen. Ben ik ook een keer vrij van koken…zonder schuldgevoel dat het niet gezond zou zijn.

 21. shannon241

  Ik zou het graag proberen omdat ik veel allergieen heb en daarom maar beperkt dingen mag eten. Wat zou het fijn zijn nieuwe maaltijden toe te voegen aan mijn huidige dieet! Dan heb ik meer opties en kan ik meer genieten 🙂

 22. annemiek hauptmeijer

  Beste Dayenne, ik wil het graag proberen voor ons gezin. We hebben een zoon die geen gluten, lactose en geraffineerde suikers mag. Zelf eet ik geen vlees en vis en mijn man eet alles. Deze maaltijden van COOK100% heeft dus voor ieder wat wils. Daarnaast vind ik het belangrijk en fijn dat de maaltijden 100% biologisch zijn!
  Hartelijke groet,
  Annemiek

 23. mirjam8

  ik zou ze heel graag aan mijn schoonmoeder willen schenken. Ze is alleen en hulpbehoevend, en doet niet veel meer voor zichzelf. Dit is een duwtje in de goede richting.

 24. Priscilla Ipema

  Super leuke actie, newlywed! 🙂 Ik gun het een aantal mensen hier toch iets meer! Maar mocht er nog ruimte over zijn dan zou ik het graag eens proberen. Als jonge nieuwe moeder ben ik er al achter hoe het door de hectiek van de dag soms lastig is om goed voor jezelf te blijven zorgen en zoek ik nu naar manieren die makkelijk, snel én verantwoord zijn. Puur omdat ik vol nieuwsgierigheid zit en zelf die gezonde leuke mama (partner/vriendin/zus/dochter, je kent het wel) wil zijn. Maar ook om de mensen om me heen te -blijven- inspireren en te helpen zoeken naar manieren die werken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s