MASTER YOUR HEALTH & HAPPINESS

myhh-logo-blue-small.pngEen van de leuke dingen van het werk van een food & health coach (en blogger) is de samenwerking met andere foodies en coaches. Zo leuk hoe mijn netwerk zich uitbreidt met leuke, enthousiaste mensen die net als ik tot doel hebben om mensen te helpen bij het bereiken van een optimale gezondheid! Toen Suzanne Poot  – auteur van ‘Rauw, Naakt en Gezond,’ en Hippocrates Health Educator – me vroeg of ze mijn recepten mocht gebruiken in haar nieuwe online cursus Master your Health and Happiness zei ik dan ook direct ja!

MASTER YOUR HEALTH & HAPPINESS. Een leuk, krachtig en makkelijk te volgen 8-week online programma om je fit, energierijk en gelukkig te voelen.

Hoe zou het voelen om wakker te worden vol energie en vrij van kwaaltjes? Zou je een positiever vooruitzicht willen en een duidelijk ontworpen plan om je gezond en levendig te voelen?

In de online cursus Master your Health and Happiness, laat Suzanne Poot je zien hoe je je levenskracht weer terug kunt winnen en hoe je zo optimaal mogelijk voor jezelf kunt zorgen om zoveel mogelijk vreugde in je leven te ervaren. Het is life giving, organic en makkelijker dan je denkt.

De Life-Giving elementen die je volop terugvindt in het programma, geven je pure energie. Het is niet alleen krachtig voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen.

Je zult je vernieuwd en energierijk voelen en ‘s ochtends wakker worden en met vreugde de dag in gaan.

DIT IS WAT JE KUNT VERWACHTEN:

8 weken lang iedere week een uitgebreide module

Module 1: Lifestyle in de 21e eeuw. Leer over onze huidige leefomstandigheden en voeding en hoe ze van invloed zijn op jouw gezondheid, energielevel en geluk.

Module 2: Detox en sapvasten. Detoxen: de eerste stap naar een leven vol energie, een betere gezondheid en een heldere mind. Ontdek de kracht van sapvasten & detoxen.

Module 3: Rebuilding your LifeForce. Bouw je levensenergie stap voor stap op met deze 7 fundamentele voeding-, en gezondheidsprincipes.

Module 4: Mindset & gezondheid. Leer hoe je gedachten van invloed zijn op je gezondheid en hoe je bewust meer energie en geluk creëert.

Module 5: 5 sterren voeding. Leer over krachtige wondertjes van moeder natuur die je energie geven met de spark of life die je cellen optimaal voeden en verzorgen.

Module 6: Natuurwetten. Terug naar de basis; leer over eeuwenoude natuurwetten en hoe deze in te zetten om jouw gezondheid een boost te geven.

Module 7: Leefomgeving. Ontdek hoe jouw omgeving en de producten die je dagelijks gebruikt jouw gezondheid & energielevel ondermijnen of juist ondersteunen!

Module 8: Zelfhulptechnieken, tips en weetjes. Leer handige zelfhulptechnieken om jezelf en je dierbaren natuurlijk te verzorgen.

Plus: Bonus. Kiemgroente kweken. Leer over de krachtige gezondheidsvoordelen van kiemgroente en hoe je deze zelf kunt kweken. Goedkoop, makkelijk en altijd tot jouw beschikking (incl. tarwegras).

Meer dan 60 heerlijke recepten boordevol voedingsstoffen, om van te genieten en waar het water van in je mond loopt. Alle recepten zijn 100% puur, plantaardig, onbewerkt & biologisch (je vindt er ook recepten van Dayenne’s Food Blog in terug!). Geen toegevoegde suikers. Vol met enzymen en zuurstof. Zonder gluten. Makkelijk te plannen en te bereiden – Geen tijd, geen probleem!

Wekelijkse videolessen om te leren en gemotiveerd te blijven

Stap-voor-stap begeleiding en ondersteuning

Een unieke selectie aan Inspirational Quotes

Een Health and Happiness Werkboek om je voortgang in kaart te brengen

Toegang tot de besloten facebookgroep voor steun, om te delen (en voor de lol)

Hands-on kennis die je meteen kan gebruiken in je dagelijks leven

Een Detox gids om de beste resultaten te bereiken

2 uitgebreide weekmenu’s met boodschappenlijstjes – die je zo over kunt nemen

De meest energierijke groene sappen die op aarde bestaan + prachtig sappen ebook met 40+ saprecepten

Heerlijk voedzame & smoothe smoothies + smoothie ebook met 30 heerlijke recepten

De meest gezonde (5 minuten) ontbijt varianten   

De ultieme snacks: energiegevend en vol met nutriënten

Heerlijke lunches

De lekkerste romige notenmelk en milk shakes die je ooit hebt geproefd!

Yummy vegan ijs voor jou en om te delen met je familie

Wat is jouw investering?

WAARDE = € 599,-
BETAAL NU € 169,- 

SCHRIJF IN VOOR ‘MASTER YOUR HEALTH & HAPPINESS’ MET DE CODE “PUURVOEDENKORTING” EN ONTVANG € 30,- T/M 1 MEI KORTING. JE BETAALD DUS GEEN € 169,- MAAR € 139,-

Klik [HIER] en start 13 mei!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s