De Gezondheidsbeurs

TicketDeal_GezondheidsBeurs16

Zo leuk, donderdag 11 februari ben ik aanwezig op de Gezondheidsbeurs om mijn boek 100% Puur te presenteren!

Om 13:30 uur zal ik op het Gezondheidsplein geïnterviewd worden door televisie presentatrice Leonie Grootenhuis over 100% Puur, het kookboek dat je laat zien hoe je met volwaardig natuurvoedsel een goede gezondheid kunt bereiken en in stand kunt houden. Tegenwoordig is het lastiger om onbewerkt voedsel in de winkel te vinden dan bewerkt voedsel. 100% Puur biedt informatie waarmee je bewuste voedingskeuzes kunt maken. Naast de uitleg van verschillende voedingsstoffen en hun uitwerkingen bevat 100% puur praktische tips en ruim 100 recepten, allen vrij van gluten, koemelk en geraffineerde suikers. De receptuur is voorzien van handige icoontjes zodat in één oogopslag te zien is welke voedingsstoffen erin zitten of juist niet. Van bananenbrood met bosbessen, quinoapizza met tomaatjes en pesto tot aan pastinaakfrietjes en bietenbrownies: alle recepten zijn 100% puur, eerlijk, lekker en gezond!

Het lijkt me erg leuk om je op de beurs te ontmoeten je eventuele vragen over gezonde voeding te kunnen beantwoorden. Kortom, kom naar De Nationale GezondheidsBeurs van 11 t/m 14 februari 2016 om je door mij en alle andere sprekers te laten inspireren tot een meer bewuste, verantwoorde lifestyle! Bestel je ticket met actiecode DAYENNE op www.gezondheidsbeurs.nl en wees er snel bij, de eerste 100 kaarten zijn namelijk gratis! (je betaald alleen 2,50 bestelkosten)

Wat kun je op de Gezondheidsbeurs verwachten?

Bezoek de Nationale GezondheidsBeurs op 11, 12, 13 of 14 februari 2016 in de Jaarbeurs Utrecht, met 40.000 bezoekers en 300 exposanten de grootste consumentbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. Volop keuze in 6 thema’s: Medisch & Zorg, Beauty & Verzorging, Eten & Drinken, Sport & Fitness; Body & Mind en eHealth & Technologie. Gratis GezondheidsGids 2016 voor elke bezoeker. Eke dag start met een spetterende, muzikale energizer als opening!

Meet en greet motiverende sprekers op de beurs

Maak kennis met Ralph Moorman, Carola van Bemmelen, Kim Holland, Jesse van der Velde, Dr. Frank, Iris Sommer en Philip Scheltens. Leer koken met Mathijs Vrieze in Europa’s Gezondste Kooktheater. Bezoek de sfeervolle paviljoens, actieve workshops en leerzame presentaties rond voeding en gezondheid. Veelzijdige gezondheidstesten. Antwoord op vele medische vragen. Pure wellness verwennerij met massage of make-up. Bewegen en fitness op elk niveau met motiverende instructeurs. Doe mee met de PlankChallenge van Personal Trainer Jacqueline van Dijk. Knetterverse feelgood food en healthy juice bars. Lessen in Yoga, Mindfulness en Oosterse bewegingsvormen voor innerlijke rust en ontspanning. Primeurs uit de digitale toekomst. En natuurlijk heel veel gezonde aanbiedingen en gadgets. Neem de GezondheidsGids 2016 gratis mee. Gezonde en gezellige dag uit voor mensen met gezond verstand! Kijk op www.gezondheidsbeurs.nl voor het actuele programma.

Inspirerende Avond Seminars ná de beurs

Ontmoet Max Strom, Baptist de Pape, Kris Verburgh, Patrick van Hees en William Cortvriendt op het inspirerende avondseminars. Zij delen hun kennis, ervaring en levenswijsheden, voeden je geest, raken je hart en beroeren je ziel. Alle informatie over programma, sprekers en inschrijving op gezondheidsbeurs.nl/avondseminar

7 gedachten over “De Gezondheidsbeurs

  1. dayennebos Berichtauteur

   Wat leuk dat je m’n boek wilt kopen! Vanaf 25 jan. ligt hij in de winkel, nog heel even geduld dus 😉 Hij is overigens wel al te reserveren bij o.a. Bol.com, Bruna en Ako.

 1. Linda

  Aaah wat jammer! Ik heb kaartjes voor 12 februari gekocht (mijn verjaardag), dan loop ik je dus eigenlijk net mis 😦 In elk geval veel plezier en succes, super leuk!

 2. Eliane Schouten

  Hallo Dayenne,

  heel blij met je boek dat van de week in de brievenbus viel! Superknap dat het je gelukt is. Maar wilde wel even met je delen dat het boek niet echt goed verpakt was. Kartonnen doos was aan beide kanten open en het boek viel half uit de doos op de deurmat en helaas zijn de hoeken nu helemaal gedeukt. Weet niet of je de distributie zelf doet of laat doen, dan weet je in ieder geval dat dat een puntje ter verbetering is. Jammer, want ben dol op nieuwe (kook) boeken, maar ziet er beetje tweedehands uit nu.

  Succes met de promotie!
  Veel groeten,
  Eliane Schouten

  1. dayennebos Berichtauteur

   Hoi Eliane,
   Bedankt voor je berichtje, ik ga je een nieuw boek toe sturen. Ik heb de dozen door iemand anders laten dichtplakken en door tijdsdruk niet alles persoonlijk kunnen checken. Heel vervelend dat je je boek niet in goede orde hebt ontvangen. Een nieuw exemplaar komt snel je kant op!
   Groetjes Dayenne

   1. Eliane Schouten

    Superlief!! maar voor jou dan misschien ook wel fijn, dat ze de dozen met wat meer plakband moeten dichtplakken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s