Boektip: Hallo Paleo 2

6tag_020715-091756

Wie op zoek is naar een toegankelijk Paleo kookboek kan ik Hallo Paleo 2 zeker aanraden. Het boek is geschreven door food, health & lifestylecoach én collega blogger Willeke Linneman. Willeke hoopt met haar boek mensen bewuster te laten worden van wat ze in hun mond stoppen en Hallo Paleo 2 is dan ook een leuk en praktisch boek over eten volgens het Paleo principe.

Als je eet volgens het Paleo-principe, eet je zoals onze voorouders. Onze voorouders waren jager-verzamelaars en hun voeding moest ervoor zorgen dat zij gezond en fit bleven. Maar wat aten ze dan? (Oer)voeding, dat hoofdzakelijk bestond uit dierlijke eiwitten en vetten, groente, fruit, eieren, noten en zaden. Suikers, granen, brood, melk, kaas etc. komen (net als in mijn voedingspatroon) niet terug.

Omdat naast voeding ook de verzorging van je lichaam van groot belang is, vind je naast recepten voor (h)eerlijke gerechten bijvoorbeeld ook het recept voor tandpasta, douchegel en een gezichtsmasker terug in het boek. Want Paleo kun je in je hele leven toepassen.

Hallo Paleo 2 kenmerkt zich door een heldere en toegankelijke schrijfstijl en de recepten zijn eenvoudig te maken voor iedereen. Alle recepten zijn vrij van gluten, lactose, E-nummers en geraffineerde suikers en is daarmee een aanrader voor liefhebbers van lekker eten en een gezonde lifestyle!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje in de webshop van Hallo Paleo (KLIK) en bestel het boek vandaag nog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s