Review: BoxBites, de box vol gezonde tussendoortjes

BoxBites Box

Kennen jullie Boxbites al? Met Boxbites ontvang je – afhankelijk van je abonnement – eens per week, elke twee weken of elke vier weken een box met 18 lekkere en gezonde snacks. Allen vrij van gluten, lactose, geraffineerde suikers en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. De snacks in de box bestaan enkel uit pure en eerlijke ingrediënten. Zo maakt Boxbites het mogelijk om gezond te snacken en toch lekker te genieten. Het assortiment aan producten in de box wisselt maar momenteel zijn de volgende snacks populair:

  • Roo’bar Inca Berry – een heerlijke superfoodreep van dadels, inca bessen, amandelen, gember en sinaasappelolie
  • Yogi & Yousef’s dadels – een handige meeneemverpakking met 3 overheerlijke dadels
  • Justnuts Nutty Frutty – een lekkere mix met amandel, rozijnen, kokos
  • Nakd Pineapple Flavoured Raisins – rozijntjes met ananassmaak, vooral bij dochterlief erg populair
  • MadeGood Chia and Berries – een erg lekker reep met dadels, amandel, chiazaad, bosbessen, frambozen en kokos
  • Mani Sweet Cocktail – een mix van pistachenoten, amandelen, cashewnoten, rozijnen, ananas en papaya
  • BioBites Italian Crackers – RAW lijnzaad crackers met Italiaanse kruiden
  • Nakd Berry Delight – een heerlijke reep met dadels, cashewnoten, rozijnen en frambozen
  • Simply Raw Pineapple Mango – een fruitig reepje met ananas en mango

Genoeg keuze dus om gezond te snacken, te genieten en jezelf te verwennen! Als je de deur uit stapt naar bijvoorbeeld het werk of de sportschool neem je een graai uit de box en gegarandeerd genieten geblazen als je trek krijgt in iets lekkers. Ik vind de healthy snackbox trouwens ook ideaal om het traktatie trommeltje op de school van dochterlief mee te bevoorraden.

Trouwens, ben je zelf een super lekkere gezonde snack tegengekomen die je graag in de box terug wilt zien? Boxbites staat open voor suggesties dus laat het ze vooral weten. Wie weet wordt jouw favoriet dan wel toegevoegd aan het assortiment!

Hoe het werkt

Kies het abonnement dat bij je past en ontvang de box eens per week (27 euro), elke twee weken (28 euro) of elke vier weken (29 euro). Elke donderdag gaan de gezonde tussendoortjes op de post. Bezorging is gratis en de box past door de brievenbus, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven.  Handig voor diegenen die niet in de buurt wonen van een biologische-/natuurwinkel. Het abonnement kun je op elk moment pauzeren, wijzigen of opzeggen, wel zo fijn. Mocht je de snacks eerst een keer willen proberen of cadeau willen doen kan dat natuurlijk ook. Kies dan voor het eenmalige proefpakket (30 euro).

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan snel een kijke op de site van Boxbites en bestel jouw healthy snackbox vandaag nog!

BoxBites Logo

5 gedachten over “Review: BoxBites, de box vol gezonde tussendoortjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s