Review: superfood maandpakket van Superfoodclub

WP_20150213_12_42_08_Pro

Foodpost is altijd leuk, zeker als het een superfood maandpakket van Superfoodclub.nl betreft! Superfoodclub.nl heeft een duidelijke missie: ervoor zorgen dat iedereen altijd genoeg biologisch superfoods in huis heeft.

Wat doet superfoodclub

Superfoodclub bezorgt je maandelijks je pakket met biologische superfoods, zonder verzendkosten en tegen een eerlijke prijs. De superfoods zijn verpakt in verantwoorde verpakkingen, gemaakt van PLA en daarom 100% biologisch afbreekbaar.

Zo werkt het

  • Kies het pakket dat het beste bij je past.
  • Wordt lid van superfoodclub tegen een eerlijke prijs, €30,- per maand* is maar €1 per dag.
  • Ontvang iedere maand een biologisch superfood pakket, thuisbezorgd zonder verzendkosten. NB: je abonnement is flexibel, je kunt het altijd kosteloos pauzeren of stopzetten en je kunt altijd van superfoodpakket wisselen.

*vergeet niet om de kortingscode “dayenne5” te gebruiken, hiermee ontvang je €5,- korting op het eerste pakket! (gelding tot 12-04-2015)

Inhoud maandpakket

In superfoodpakket A zit alles wat je nodig hebt om je top te voelen:

  • 200 gr. chiazaad > bevat meer omega-3 dan welk ander voedingsmiddel en is een bron van vezels, vitaminen, mineralen en antioxidanten (antioxidanten helpen vrije radicalen die schade aan de cellen kunnen veroorzaken te neutraliseren)
  • 200 gr. gojibessen > de meest voedzame vrucht ter wereld, het bevat van alle onderzochte vruchten en groenten de meeste antioxidanten
  • 100 gr. tarwegras > bevat diverse vitamines, mineralen en chlorofyl (chlorofyl is een goede bron van antioxidanten en speelt een rol bij de aanmaak van rode bloedcellen, waardoor het een rol speelt bij de groei en het onderhoud van weefsels)
  • 300 gr. moerbeien > rijk aan ijzer, vezels, vitamine C, calcium, eiwitten en antioxidanten

Maar denk jij daar anders over en heb je een eigen favoriet? Ga dan voor superfoodpakket B. Stuur na het bestellen een mailtje met jouw superfood favoriet, bijvoorbeeld macapoeder of hennepzaad, en superfoodclub regelt het voor je.

Hoe gebruik je superfoods

Zelf vind ik superfoods een mooie aanvulling op een gezond en gevarieerd voedingspatroon. Want dat je voeding voldoende gezonde koolhydraten, gezonde vetten, goede eiwitten, vitaminen, mineralen en antioxidanten en geen geraffineerde suikers, snelle koolhydraten, transvetten en anorganische toevoegingen (E-nummers) bevat zorgt er natuurlijk voor dat je gezond en fit blijft. Superfoods zijn hierbij niet essentieel, maar zeker wel een goede aanvulling! Superfoods bevatten namelijk een hoge hoeveelheid antioxidanten, vitamines, mineralen of andere gezonde voedingsstoffen. Helemaal goed dus om lekker van te snoepen (samen met noten zijn superfoods mijn favoriete middagsnackje) of roer ze bijvoorbeeld door de havermoutpap of (geiten)yoghurt ’s morgens. Wat ik met de superfoods uit mijn superfoodpakket van superfoodclub maakte? Check hier mijn recept voor superfood ontbijtreepjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s