Review FitFood Made Easy (eBook)

JESUSPAD001

Mealprep by FitFood made easy

Vandaag een boek review van het mooie E-book FitFood made easy, hét ultieme mealprep boek! Mealprep? Ja, een goede maaltijdvoorbereiding is immers het halve werk om je fitter te voelen en beter te presteren.

Met FitFood made easy wordt gezond eten ontzettend makkelijk en ook nog eens bijzonder smaakvol! Het prachtig vormgegeven E-book biedt voor 4 weken heerlijke, eenvoudige recepten, tips hoe je maaltijden voor kunt bereiden en zelfs de boodschappenlijstjes zijn al voor je gemaakt. Hoe makkelijk is dat?

mealprep-LoveFitFood-kookboek-boodschappenlijst-week-1  mealprep-LoveFitFood-kookboek-spread-wk1

Gemakkelijke en lekkere recepten

De recepten zijn gemakkelijk te maken en staan stap voor stap uitgelegd. Daarmee zijn de gerechten ook prima te maken door drukbezette mama’s en/of beginnende keukenprinsessen. Bovendien beperk je met FitFood made easy je tijd in de keuken doordat je meerdere maaltijden in één keer kookt. Wat dacht je bijvoorbeeld van zalm Shanghai met rijstnoodles of honing-bbq drumsticks met gepofte aardappelen en boontjes? Yum yum yum! Met FitFood made easy is het super makkelijk om in een handomdraai lekker en gezond te eten! (NB: de recepten in het boek zijn gebaseerd op het paleo principe)

mealprep-LoveFitFood-kookboek-zalm-shanghai  mealprep-LoveFitFood-kookboek-spread-honing-drumsticks

Extra

FitFood made easy geeft je recepten voor een hele maand, overzichtelijk per week weergegeven. Maar om je nog verder op weg te helpen in je voorbereiding krijg je bij het boek nu ook nog eens twee GRATIS bonus recepten boekjes:

 • FitFood shakes (eBook)
 • FitFood ontbijtjes (eBook)

Niets houdt je meer tegen om te werken aan een fitter lichaam, gevoed door puur en lekker voedsel!

Bestellen

FitFood made easy koop je in de webshop voor €25,00. Dit lijkt misschien best veel geld voor een E-book maar vergeet niet dat (het werkelijk prachtig vormgegeven) E-book je voor 4 weken heerlijke, eenvoudige recepten geeft. Incl. tips hoe je de maaltijden voor kunt bereiden (en vergeet ook de boodschappenlijstjes niet die al voor je zijn gemaakt!).

 

 

3 gedachten over “Review FitFood Made Easy (eBook)

 1. Sofieke

  Dat e-book ziet er heerlijk en mooi uit zeg! Leuk om een paar bladzijdes te kunnen zien. Nou heb ik het boek zelf (nog) niet, dus weet niet wat er op de volgende bladzij evt. staat, maar volgens mij ontbreekt in het drumstick-gerecht de bereiding van de kip, terwijl het gerecht er tot de laatste stap lijkt te staan? Ik zie wel het marineren staan, maar niet de verhitting zeg maar. Zou wel jammer zijn als er van dat soort fouten in blijken te zitten, voor deze prijs.

  1. dayennebos Berichtauteur

   Hoi Sofieke,
   Namens de auteurs van het E-book wil ik je hartelijk danken voor het geven van je feedback. Als dank zullen ze je graag een gratis exemplaar van het boek mailen.
   Groetjes Dayenne

   1. Sofieke

    Waahhh, ik zie dit berichtje nu pas, nadat ik een mail van de auteurs had gekregen. Wat geweldig en lief van ze, heel blij mee. Voordeel van e-boek is dat de fout gelijk aangepast is. helemaal super!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s