Go!GreenKids review en give-away!

IMG_2276

Laatst ontmoette ik tijdens het “Jong geleerd, oud gegeten” event health coach Tessa van der Steen. Als health coach is het Tessa’s passie om mensen naar een gezonde levensstijl te coachen, waarbij pure, authentieke voeding natuurlijk heel erg belangrijk is. Daarom ontwikkelde ze de “Go!GreenKids” fruit-groenten repen, een ideale snack voor kinderen (maar natuurlijk ook voor volwassenen). Met groenten en fruit en zelfs het superfood spirulina! En natuurlijk zijn de repen vrij van gluten, zuivel, geraffineerde suikers, soja, maïs en pinda’s. Helemaal goed dus! Maar ook nog eens ontzettend lekker!

Ingrediënten

De “Go!GreenKids” repen zijn 100% biologisch en bevatten groenten poeders (o.a. broccoli-, boerenkool-, spinazie en rode bieten poeder) die, omdat ze super geconcentreerd zijn een hoge dosis voedingsstoffen bevatten. Daarnaast bevatten de repen:

 • dadels (rijk aan vezels, vitamine A en C en de mineralen magnesium, calcium en ijzer)
 • cashewnoten (goed voor sterke botten en een bron van gezonde vetzuren)
 • kokospalmsuiker (deze natuurlijke suiker wordt heel langzaam door het lichaam opgenomen, waardoor er geen pieken in de bloedsuikerspiegel ontstaan)
 • spirulina (goed voor het immuunsysteem, rijk aan eiwit, B-vitaminen en ijzer)

Er zijn twee smaken “Go!GreenKids” repen: happy berrie en smart banana. Beide vielen bij dochterlief zeer in de smaak. Omdat de repen handig per stuk verpakt zijn, zijn ze handig mee nemen op een dagje uit. Maar ook heeft dochterlief er een aantal op school liggen. Omdat dochterlief tarwe-, suiker en koemelkvrij eet en de traktaties op school niet aan deze criteria voldoen, heeft ze een speciaal traktatie-trommeltje op school. En maar al te graag kiest ze daar een “Go!GreenKids” reepje uit. Dochter blij, ik blij. Want ik blijf me verbazen (en opwinden!) als ik zie dat er rustig op lolly’s getrakteerd wordt bij de kleuters?!

Waar te koop

Nieuwsgierig geworden? Go!GreenKids is o.a. te koop bij de GoGreenstoreSuperfood.nl en Puur Mieke maar… ik mag ook 2 proefpakketjes met ieder 2 Go!GreenKids repen en 2 Go!Green normal repen weggeven! Wat je moet doen om hier kans op te maken? Like Dayenne’s Food Blog en Go!GreenKids op Facebook en laat in een reactie hieronder weten waarom je kans wilt maken op één van de twee proefpakketjes. Voorwaarde voor de give-away is dat de proefpakketjes verloot worden wanneer Go!GreenKids 350 likes heeft dus deel dit bericht vooral ook met andere moeders die hun kindje een lekker en verantwoord tussendoortje willen geven!

Deze actie is inmiddels afgelopen! Uit alle reactie heb ik een winnaar geloot en diegene heeft een berichtje van mij gekregen. 

20 gedachten over “Go!GreenKids review en give-away!

 1. adrielle

  die 450 likes moeten zo gehaald zijn, wie wil dat nou niet proeven/winnen. Ben er heel benieuwd naar, eigenlijk vooral omdat er groenten in zitten.

 2. Martine

  Ja! Die moeten geprobeerd worden♡

  Helaas doet de fb pagina van green Kids het niet, die kan ik niet liken…

 3. Maaike

  De repen lijken mij een mooie manier om de kinderen af en toe iets van “snoep” te geven en om wat extra groente naar binnen te smokkelen. Een proefpakket winnen biedt de ideale gelegenheid om kennis te maken met de Go!Green repen!

 4. Masja

  Oh leuk, die zou ik wel willen proberen! Vier kinderen hier die niet veel van hun vriendjes willen afwijken qua tussendoortjes op school, dit zou dus ideaal zijn! Wel een reep, net als de rest, maar niet de troep………

 5. Angela

  Dit zou wel eens de oplossing kunnen kunnen zijn van m’n zoontje van 2 jaar( jan2015 3 jr)
  Hij eet weinig… Ziet er gelukkig goed uit, maar wel frustrerend soms..
  Graag zou ik dit testen bij hem en m’n oudste van 8 jr en stiekem zelf ff mee proeven!!:-)

 6. M

  oh toch een give away …het lijkt me super!! Dit zijn vaak duurdere producten dus altijd fijn eerst te mogen proberen

 7. MIchelle

  Hi Dayenne,
  Ik was vorige week al zo blij met alleen je review over de reepjes, ein-de-lijk een vervanger gevonden voor de gezonde reepjes waar mijn dochtertje zo gek op was, maar die helaas omdat ze niet genoeg verkocht werden (treurig eigenlijk, te gezond) uit de handel gingen. Nooit een goede troepvrije vervanger gevonden dus ik was al blij dat ik nu van het bestaan van Go Green af weet 🙂 Had de site ook al bekeken, maar wilde ze voordat ik de hele doos bestelde wel graag even laten proberen door het testpanel hier… En dat kan dus nu misschien! Ik vind het ideaal ook eens iets te hebben dat je gewoon zo op voorraad hebt, bijvoorbeeld voor een dagje weg ofzo als je al genoeg voor moet bereiden en niet altijd tijd hebt om zelf nog iets te bakken (dat doe ik normaal, want ik vind gezond en verantwoord eten echt heel belangrijk) Nou ja, ik wil ze gewoon graaaaaaag proberen! 🙂

 8. lobke

  Ik zou ze graag willen proberen omdat ik zelf een beetje huiverig ben om het zelf te maken, omdat ik groente in ‘snoep’ niet zo gewend ben. Ik ben wel bezig met gezonder (natuurlijker) eten, en zou ze daarom graag willen proberen!

 9. Ivana

  zoon van bijna 12 doet al 2 jaar red-dieet. Zou leuk zijn om eerst uit te kunnen proberen voordat ik er meerdere bestel….. En een x niet zelf hoeven maken…;)

 10. Eveline

  Ik wil ze graag winnen voor onze jongens. Weer iets anders erbij in hun traktatie trommeltje op (peuter) school zou fijn zijn. Ik ben mega trots op ze, zonder problemen zijn ze dit schooljaar overgestapt naar suikervrij, glutenvrij en koemelkvrij eten. Nu bak ik ook heel vaak lekkere koekjes en cakejes van je site. En ook de ‘snoepjes’ van fruit vinden ze heerlijk. Dus eigenlijk krijgen ze nu meer lekkers dan ervoor 🙂
  Ik ben heel blij met al je recepten en kan niet wachten op je boek!

 11. Nadia

  Die zou ik heel graag proberen. Mijn allergische zoontjes (koemelk en nog wat andere dingen) van 2 en 4 eten nagenoeg geen groente. Zo zou ik toch kunnen proberen ze wat gezonds te geven. En inderdaad ideaal voor het traktatie trommeltje. Naast dat we rekening houden met de allergieën, eten we namelijk ook zoveel mogelijk suiker- en e-nummer vrij, niet makkelijk om ze dan toch het gevoel te geven er nog bij te horen.

 12. eveline

  Vandaag het pakketje binnen gekregen. Ik had niet goed gelezen en dacht dat het alleen om de kinder repen ging dus het was een verassing toen ik ook 2 repen voor mij zag :-). Heerlijk! De choco coco meteen open getrokken en heerlijk van gesmuld Ik kon met moeite een stukje voor de jongens bewaren. De jongste (3)vond het heerlijk de oudste (6) niet zo. De bananen reep vonden ze beide erg lekker. De oudste vond ze naar bananen snoepjes smaken. De bessenreep vond de jongste lekker en de oudste vond het niet super maar heeft het wel op gegeten. Dus conclusie de bananenreep gaat hier zeker door de jongens vaker gegeten worden en voor mij iig de choco coco! ( de ander nog niet geproeft) Bedankt!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s