Rosti Mepal – review en give away

IMG_6546IMG_6552IMG_6554

Kennen jullie Rosti Mepal al? Waarschijnlijk wel. Ik denk zelfs dat de kans dat je er al wat van in huis hebt erg groot is! Rosti Mepal heeft namelijk een groot assortiment aan o.a. bewaar- en lunchtrommels, servies, drinkbekers, beslagkommen, serveerschalen en maatbekers die je tegenwoordig heel gemakkelijk in de vernieuwde webshop kunt kopen. Wat ik zelf ook heel handig vind, dat Rosti Mepal ook losse onderdelen (in de webshop) verkoopt. Zo had ik laatst een kapotte deksel en kon gewoon een nieuwe, losse deksel kopen (en hoefde dus niet een hele nieuwe bak aan te schaffen).  Naast handig en portemonnee-vriendelijk ook nog eens duurzaam dus. En over duurzaam gesproken, alle producten van Rosti Mepal zijn volledig BPA-vrij (BPA is een schadelijke stof voor de gezondheid).  Een kijkje in de nieuwe webshop maakte me gelijk helemaal ‘hebberig’ en was dan ook super blij toen ik de nieuwe lunchbox “Elipse”, de drinkfles “JustWater” en de nieuwe mini snack boxjes mocht uitproberen! Alhoewel, eigenlijk was manlief er vooral heel erg blij mee want aangezien ik al van een (RVS) drinkfles en lunchtrommel voorzien ben kreeg hij de eer te genieten van zijn lunch in de super handige lunchbox “Elipse”.  De lunchbox bestaat uit twee ‘verdiepingen’ zodat je ook heel gemakkelijk bestek mee kunt nemen (of je crackers heel en vers kunt houden). De kleine snack doosjes zijn ook erg gemakkelijk. Je kunt er  bijvoorbeeld nootjes of olijfolie (of een andere dressing) voor een salade in meenemen (heel handig dat de doosjes in het bovenste vak van de lunchtrommel passen!). En met de (lekvrije!) drinkfles weten we met dit warme weer natuurlijk ook wel raad!

Als jou deze artikelen nou ook zo handig lijken heb ik goed nieuws: ik mag van Rosti Mepal een driedelige lunchset met daarin de lunchbox “Elipse”, de drinkfles “JustWater” en drie mini snack boxjes weggeven!

Wat je moet doen om hier kans op te maken?

 • Laat me in een reactie hieronder weten waarom je aan deze give-away mee wilt doen
 • Like Dayenne’s Food Blog en Rosti Mepal op Facebook
 • Niet verplicht, maar wel leuk: deel dit bericht via Facebook

De actie loopt van woensdag 30 juli t/m zondag 3 augustus. Op maandag 4 augustus maak ik de winnaar bekend.

Deze actie is inmiddels afgelopen! Uit alle reactie heb ik een winnaar geloot en diegene heeft een berichtje van mij gekregen. 

 

 

27 gedachten over “Rosti Mepal – review en give away

 1. Clari Ooms

  Ja dat is nou echt een leuk cadeau. Alles bij elkaar en handig. Nu doe ik het maar ergens in wat ik net in huis heb. Niet erg handig dus. Lijkt me super om te mogen ontvangen. Dat zorgt ervoor dat mijn groente en fruit niet zo geknutst uit mijn tas komt als ik op mijn werk ben. Het oog wil immers ook wat.

 2. Jolien

  Oohh toevallig had ik me net verdiept in lunchboxen en deze kwam als handigst eruit! Reden 1 om mee te doen aan de giveaway 😉 komt precies op een goed moment haha. Super handig dat bovenbakje om dingetjes apart te houden en je bestek mee te nemen! ik neem altijd mijn lunch mee naar werk, maar in een simpel plastic bakje – eigenlijk nét iets te klein dus is het vaak een beetje gepropt haha. Meestal restjes van de vorige dag omgetoverd tot salade 🙂 heerlijk! En je losse bestek (wanneer ik college heb, op werk gelukkig wel), los bakje dressing etc is ook niet ideaal.. Dus ik moet hoognodig een nieuwe 🙂 hopelijk deze! Liken op facebook deed ik bij beiden al!

 3. Evangeline

  Ik wil heel graag deelnemen aan deze leuke give away. Met twee kindjes die dagelijks naar het revalidatiecentrum gaan zijn deze doosjes en fles zeer welkom om ze een heerlijke lunch mee te geven!

 4. Heather

  Het ziet er echt super leuk uit alleen vind ik het jammer dat het van ABS is gemaakt. Helaas van fossiele brandstoffen en niet erg duurzaam 😦
  Of ben ik verkeerd/onvolledig geïnformeerd?

 5. marijksels

  Woepiejoepie wat een leuke give-away! Alleen van de kleurtjes van Rosti Mepal word ik al vrolijk 😉 Ideaal lijkt me die lunchbox, aangezien er steeds minder brood gegeten wordt, is het wel errug handig wanneer je de crackers apart in een bodem mee kan nemen. Worden ze tenminste niet soppig en blijven ze heel! En als je er dan ook nog zo’n hippe waterfles (jahoe BPAvrij!) naast kan zetten en je noten of zaden in een bijpassend bakje ernaast kunt serveren….Wauw! Ik doe mee!

 6. Layla te

  Sinds kort heb ik een echte kantoorbaan en neem ik braaf mijn lunch mee naar het werk. Ik ben al een tijdje opzoek naar een mooie lunchbox, als alternatief op de bekende (en niet zo duurzame) boterhamzakjes. En dan kan ik eindelijk een keer een lekkere salade meenemen!

 7. Wendy Gons

  Hier gaat de meeneem-lunch nog in “gewone” plastic bakjes. Gelukkig hoef ik op het moment niet zo vaak een lunch mee te nemen, maar nuttig ik die gewoon thuis. Echter hoop ik op zeer korte termijn weer werk te hebben, waarbij er dus dagelijks een (paleo)lunch meegenomen zal worden. Deze lunchset zou daarvoor een geweldig begin zijn, dan hoef ik mijn lunch niet meer te laten verpesten door het ongezonde plastic waar ik het in meeneem!

 8. Annike

  Verrassing voor mijn dochter. Om haar naar school een verantwoorde lekkere en verrassende lunch mee te kunnen geven

 9. Lobke

  Ik zou graag deze set willen winnen, omdat ik mijn voedingspatroon om ga gooien van (spelt)boterhammen naar de methode vsn Amber Albarda! De set is dan ideaal om de salades mee te kunnen nemen, m’n nootjes apart te kunnen houden en m’n water lekker fris.
  Voor mij na een heel zware periode hopelijk een frisse start 🙂

 10. Brigitte Fransen

  Ik heb mijn man eindelijk ook van het brood af en nu neemt hij le pain des Fleurs crackers mee en die breken of worden zacht. En dan nog fruit of een salade. Dus dit zou een hele fijne oplossing zijn en ik maak dus graag een kans. Nu doe ik hem de crackers in folie, zodat hij deze gelijk als bordje kan gebruiken. Handig als alles in een kan.

 11. FoodQuotes

  Leuke actie! Ik doe dan ook heeel graag mee.
  Ik loop altijd te hannesen met mijn lunch, zo neem ik vaak een salade mee.. maar die lekkere dressing laat ik dan meestal thuis (want dat gaat lekken in andere potjes)
  Dus hiermee zou ik dan eindelijk een écht lekkere salade mee kunnen nemen naar het werk!

 12. Mandy Hulspas

  Wauw, daar zou ik wel heel blij mee zijn als ik weer terug naar school ga over 4 weken. Verder denk ik dat mijn vader ook heel blij zou zijn met de drinkfles. Bij ons is het namelijk zo, ik hou van water, ik drink het de hele dag door! Maar ik gebruik die plastic flesjes van SPA. Die bovendien niet zo goed zijn omdat ze van plastic zijn, maar goed dit betekend dat heel ons huis vol staat met flesjes omdat ik ze vergeet of weer een ander pak haha. Dus die zou je vast heel dankbaar zijn hihi!

  Verder zit ik op de middelbare school en heb een enorme passie voor gezond eten en ik neem daarom ook altijd mijn eigen eten mee, ipv het te kopen in de kantine. Ik snap niet waarom een school eigenlijk geen gezonde mogelijkheid wil bieden, dat is toch veel beter voor je gezondheid en hoe je je voelt?? Zou leuk zijn als ik vanaf nu mijn gezonde lunches hierin kan showen 😀

  Bye bye,
  Mandy

 13. Marielle

  Wat een mooie box!! Deze zou ik echt heel graag aan mijn (graag fietsende) ouders willen geven! Lijkt me super!
  Ze verdienen het.

  O…geen facebook,..dus LIKE!!!

  succes ermee

 14. Suzanne

  Oh wauw wat een toffe winactie! Ik ben al heel lang op zoek naar een goede drinkfles en lunchbox met meerdere vakjes. Vanaf september ga ik stage lopen en dan wil ik natuurlijk graag alle gezonde dingetjes die ik thuis maak ook zonder al te veel knoeien meenemen. Vooral de lunchbox met meerdere vakjes is ideaal omdat ik een echte saladefreak ben en zo de dressing en eventuele noten en zaten voor erin los mee kan nemen in de handige kleine boxjes.

  Groetjes Suzanne

 15. corrie

  Super leuke actie en lunchset !! 👍👍
  Zou hem grrag voor manlief winnen ,dan kan de lunch nog net wat gezonder worden !

 16. Coline de Jongh

  Omdat ik het zo leuk vind om mijn man een gezonde lunch mee te geven, zodat hij tijdens zijn werk niet in de verleiding komt om ongezonde dingen te gaan snacken, hierin kan ik dat goed kwijt!

 17. Lo

  Zou deze box graag in gebruik nemen, past goed bij de nieuwe foodlijn die ik sinds vorige week volg, met veel groentes en lekkere bakseltjes.

 18. Mariska

  Gewoon omdat het me superhandig lijkt en naast het feit dat het duurzaam is ook nog eens leuk eruit ziet 🙂 Daar word ik ook wel een beetje hebberig van….

 19. Roos

  Ik ben een vrouw van 67 jaar en ga graag met mijn kleinkinderen picknicken. Dan komt zo’n mooie Rösti Mepal goed van pas. Veel beter dan plastic zakjes. Dus wie weet, misschien en hopelijk ben ik wel één van de gelukkigen.

 20. Monique

  Ik loop steeds te klooien met saladebak en nog meer losse bakjes die niet bij elkaar of in elkaar passen. Zou dit dan de oplossing zijn zodat ik niet elke dag hutkoffer mee naar werk hoef te nemen en toch lekker lunch kan meenemen??! En anders vrees ik dat mijn puberdochter deze set wel inpikt voor haar gezonde lunch en de rest van de klas jaloers maakt met haar hippe lunchbox en lekkere gezonde lunch…..

 21. Marieke

  Ik vind niet dat ik ze MOET winnen, maar zou het natuurlijk wel leuk vinden. 12 mei ben ik mama geworden van een prachtige dochter, fantastisch natuurlijk, maar nu moeten die kilo’s er weer af. Ben nu weer druk bezig met van alles en nog wat zelf te maken, suikervrij, tarwevrij etc. Dus altijd welkom voor mijn keuken experimenten.
  Groetjes

 22. Anita H.

  Hoewel ik wel wat plastic kommetjes in de kast heb staan, gebruik ik vrijwel altijd plastic zakjes voor het meenemen van knackebrot (brood eet ik niet), rauwkost en nootjes. Dit ziet er natuurlijk aanzienlijk eleganter uit en het is ook beter voor het milieu. En de waterfles komt natuurlijk ook prima van pas. Mooie vervanger voor de lelijke bidon die ik nu gebruik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s