Paleo2Go cakemix – review & give away

IMG_6230Bij Paleo2Go kun je de heerlijkste gezonde brownies en cakes bestellen en sinds kort ook cakemixen.  Zoals de naam al verklapt zijn de lekkernijen van Paleo2Go gemaakt volgens het Paleo Principe. Geen granen, gluten, kunstmatige suikers, zuivel, E-nummers en soja dus. Er worden alleen biologische ingrediënten gebruikt en de cakemixen (behalve de Nuttyliscious) zijn notenvrij. 

Ik was dan ook gelijk enthousiast toen Sabine (het gezicht achter Paleo2Go) vroeg of ik haar nieuwste product – de Neutraliscious cakemix – wilde testen! Met de cakemix maak je in een handomdraai een heerlijke cake. Het enige wat je zelf hoeft toe te voegen zijn 8 grote eieren en 80 gr kokosolie. Ideaal dus voor de beginnende bakker of als je een keertje weinig tijd hebt. De ingrediënten van de Neutraliscious cakemix zijn kokosmeel, palmsuiker, kaneel, bakpoeder en Keltisch zeezout. Naast Paleo- dus ook helemaal Dayenne Proof.

Aan het handje van dochterlief is goed te zien dat ook zij de cakemix maar al te graag wilde proberen!

Aan het handje van dochterlief is goed te zien dat ook zij de cakemix maar al te graag wilde proberen!

De cake heeft – zoals ik van kokosmeel gewend ben – een prachtige structuur, is neutraal en licht kokosachtig van smaak en we hebben er echt van zitten smullen met z’n drietjes. Ik haalde 12 plakken uit de cake dus je kunt wel raden hoeveel plakjes we per persoon op hebben. Ook is de cake zeker niet te zoet. Maar indien gewenst kun je hem natuurlijk altijd zoeter maken door zelf nog wat zoet toe te voegen (al is dat naar mijn idee absoluut niet nodig!). Dit keer heb ik de cake neutraal gehouden maar je kunt natuurlijk eindeloos variëren door er bijvoorbeeld fruit, noten of chocolade aan toe te voegen. Of maak er bijvoorbeeld een lekker bananenbrood van. Zelf heb ik al een aantal (verrassende) variaties in m’n hoofd die ik binnenkort met jullie zal delen (zo wil ik bijvoorbeeld wat zomerse smaken toevoegen en proberen een deel van de eieren vervangen door amandel- of kokosmelk). Houd m’n blog en Paleo2Go dus goed in de gaten, want naast een aantal van mijn variaties zullen binnenkort ook de Chocoliscious, Nuttyliscious en Spicyliscious cakemix gelanceerd worden en ook die mag ik testen!

Nieuwsgierig geworden? De cakemixen zijn o.a. te koop bij Paleo2Go en Puur Mieke maar… van Sabine mag ik ook een cakemix weggeven! Wat je moet doen om hier kans op te maken? Like Dayenne’s Food Blog en Paleo2Go op Facebook en laat in een reactie hieronder weten hoe jij de Neutraliscious cake gaat eten. ‘Gewoon’ zo of heb je misschien al een lekkere variatie bedacht? Dinsdag 14 juli maak ik de winnaar bekend.

Deze actie is inmiddels afgelopen! Uit alle reactie heb ik een winnaar geloot en diegene heeft een berichtje van mij gekregen. 

31 gedachten over “Paleo2Go cakemix – review & give away

 1. marijksels

  Wat leuk Dayenne dat je er eentje mag weggeven en ik doe graag mee! Ben ook benieuwd naar je verder creaties met Paleo2Go, want jouw baksels en recepten vallen hier heel goed!Dus dat wordt vast smullen 😉 Eigenlijk bak ik een cake of koek praktisch nooit ‘gewoon zo’,er wordt vaak wel wat lekkers aan toegevoegd. Met cacaonibs en noten lijkt me heerlijk en misschien wordt dat wel mijn variant!

 2. Martha

  Ik ben zó benieuwd naar deze nieuwe producten, ik eet al jaren geen brood of cake’s meer aangezien ik geen suiker/gluten/gist etc, eet dus zou heel graag uitproberen of deze cake ook minder zoet kan worden gebruikt maar dan als een soort “luxe”brood. Mocht ik niks winnen dan ga ik het absoluut gewoon kopen. Succes jullie!

 3. Gea

  Wat een leuke winactie. Fruit en chocolade vind ik echt heerlijk….mijn combi zou zijn: cacaonibs met bosbessen (uit eigen tuin).
  Wacht jouw combinaties af….leuk!

 4. Jetske

  Ik heb ze hier liggen en kan niet wachten ik zat te denken met gedroogd fruit of rondjes eruit snijden en een push up cake pop van maken. De kids zijn hier dol op cake pops dus ik wil ook gaan proberen er cake pops van te maken.
  Genoeg inspiratie dus.

 5. marloesmaakt

  Ik zou hem eerst ‘gewoon’ zo proberen om de smaak te ervaren en daarna gaan variëren met smaken als appel en chocolade.

 6. Francien

  Ik lees heel graag je blog en vooral de bakrecepten. Deze cakemix lijkt mij heerlijk en zeker als ik hem dan vaker kan gaan maken omdat het zo lekker is. Ik zou het heerlijk vinden met gemengde noten en stukjes chocolade, of met appel en kaneel. Tot nu heb ik al wel een aantal dingen gebakken, maar nog niet echt een heel lekkere die ik vaker wil proberen. Ik ben zelf nog steeds met een zoektocht bezig naar goede en lekkere voeding, waarin ik zoveel mogelijk gluten, zuivel en suiker vermijd. Erg leuke actie!

 7. Anouk

  Zie ik daar de woorden ‘cake’ en ‘kokosmeel’, inclusief een plaatje van een prachtig goed gelukt resultaat? Hallelujah!
  Ik ben na het bakken van de ontbijtkoek met kokosmeel op je blog helemaal ‘hooked’ geraakt aan de smaak van kokosmeel. Helaas zijn mijn pogingen om een cake te bakken met dit product dat me écht doet denken aan de cake die ik vroeger bij mijn oma kreeg, tot nu toe allemaal mislukt. Ik zou ontzettend graag weer echt een lekkere plak cake eten zonder dat de ingrediënten bestaan uit ‘rotzooi’. Ik ben er helemaal van overtuigd dat deze cakemix de oplossing is! Als ik de gelukkige winnares ben, laat ik de cake ook neutraal, puur vanwege mijn grote trek in een dikke plak ‘ouderwetse’ cake (oke vooruit, ik zal hem serveren met aardbeien en kokosslagroom!). Bedankt voor dit fijne blog!

 8. Mariska

  Lijkt me “gewoon zo” al een heerlijke cake, maar ik ben ook een groot fan van noten, dus wie weet zou ik er een variant met noten van maken…….

 9. Annemarie

  Ik was zo benieuwd hoe deze mix zou smaken. Durfde hem zelf (nog) niet te kopen omdat mijn ervaringen met pakjes altijd maar matig zijn, zelfs als het verantwoorde pakjes betreft… Maar ik lees steeds meer positieve reviews, dus ik zal het toch eens gaan proberen! Hij lijkt me ook vooral ook ideaal om weg te geven aan familie&vrienden die graag rekening houden met mijn dieetwensen, maar die ik niet wil lastig vallen met recepten waar allerlei ingrediënten in moeten die zij niet standaard in huis hebben.

  Oh ja, en wat ik toe zou voegen? Appel, rozijnen en kaneel! Jeugdsentiment in een vernieuwd, gezond jasje. 🙂

 10. Annemarie

  Ik zou hem eerst neutraal eten om te ervaren hoe het smaakt, daarna heerlijk variëren met noten, fruit, chocolade enz. Al jaren geen cake meer gebakken omdat ik nog niet de goede cakemix ben tegengekomen…. Zeer welkom dus 🙂

 11. corrie

  Lijkt me super ! Gewone cake eigenlijk niet meer gebakken,
  Ik zou er vers fruit op doen met kokosroom en geraspte 86 % chocolade ! Maar ook een kaal plakje cake is lekker !

 12. Sabina

  sinds kort aan de glutenvrij gemoeten en ben nog erg zoekende en dit wil ik ook wel heel graag uitproberen dus ik loot mee 😀

 13. Jose

  Omdat totaal geen kook en bakwonder ben maar het wel graag wil worden. Ik lees jouw blog en recepten altijd met super veel plezier. Deze cake moet volgens mij zelfs door mij goed en lekker gebakken kunnen worden:)

 14. Marianne

  Wow, lijkt me geweldig! Ik ben zelf al recepten aan het uitproberen, de suikervrije mueslirepen zijn na drie x proberen gelukt. Maar een cake was mij nog niet eerder gelukt. Ik ben gek op chocola, dus ik zou er zeker cacao nibs in doen met walnoten 🙂 Heerlijk, ruik m nu al 😉

 15. Angela

  Graag proberen en anders ga ik ernaar op zoek!!
  Kom net terug van 2de keer bioresonantie en resultaten gaan goed, geen suiker, geen gist, bijna al m’n klachten weg!!

 16. Leontine

  Oh dit lijkt me super om te winnen! Met 2 jonge kids die sinds anderhalve maand zuivelvrij én glutenvrij moeten eten, zou dit een welkome versnapering zijn. Die zullen ze beide met open armen ontvangen…..

 17. helen fennema

  om hem echt te kunnen testen zal ik hem eerst geheel neutraal houden!!! en daarna zou ik verschillende smaken gaan testen….

 18. Annebeth Korten

  Ik zou er als extra de volgende ingrediënten bij doen…. Grof geraspte cocos, zonnebloempitten, lijnzaad, sesam, pompoenpitten en cranberry’s, ze dan in cupcake vormpjes doen en dan invriezen, zodat je altijd een gebakje op voorraad hebt. Ik heb dit ook al met andere merken cake mix gedaan en het is yammie, zo lekker!

 19. Willeke

  Lekker met blauwe bosbessen maar gewoon zo lijkt me ook lekker! Een gezond plakje cake is zeker welkom. M’n dochter van 1 zal er ook heerlijk van smullen, dat weet ik zeker.

 20. Brigitte Fransen

  Ben nooit zo weg geweest van kant en klare cakemixen. Daarom ben ik ook huiverig om deze te bestellen.
  Het kan zijn, dat ik helemaal om ben wanneer ik deze geprobeerd heb.
  Het lijkt mij wel makkelijk, dus ik maak graag een kansje.

 21. Tessa

  Ik ben sinds kort weer aan het bakken geslagen. Deed ik vroeger altijd met veel plezier, maar door de drukte kwam het er nooit meer van. Maar ga er wel weer meer tijd voor maken. Lijkt me ook erg leuk (en lekker!) om deze cakemix eens te proberen! Ideaal voor als ik eigenlijk niet zo heel veel tijd heb. En ben ook erg benieuwd naar jouw variaties. Dan ga ik die ook zeker nog een keer proberen!

 22. Caro's Kitchen

  Nu bak ik natuurlijk al als een malle en vind ik het leuk om te doen, maar ook ik heb niet altijd tijd en zin…. Ik zou ‘m graag eens proberen..misschien met vijgen en walnoten..

 23. Angelique van Damme

  Ik ben nog niet zo lang bezig met Paleo dus zou graag willen ervaren hoe de cake ‘gewoon’ smaakt. Zelf hou ik erg van appel/kaneel dus die combinatie ga ik zeker een keer doen!!

 24. Leoni

  Ik bak nooit met kant en klaar mix, vanwege de foute toevoegingen. Maar nu ik deze zie, ben ik wel erg benieuwd naar de smaak en structuur. Mijn extra toevoegingen zou noten en gedroogde vruchten zijn. Lekkere bite!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s