Puur en Lekker Eten kookboek

cover ebook

Puur en Lekker Eten kookboek
Gezonde & makkelijke recepten door Nederlandse bloggers

Zoals je vast wel weet bestaat gezond eten niet alleen uit droge blaadjes sla en light producten. Het is ook niet de bedoeling dat je altijd trek hebt en je je daardoor slap en futloos voelt. En hoe kunnen nou die zogenaamde ‘slanke’ producten goed voor je zijn met al die E-nummers en chemische stoffen?

De oplossing: gezond, makkelijk en lekker

Echt gezonde voeding is juist het eten van zoveel mogelijk onbewerkte producten die de natuur ons biedt. Dit geeft je de voedingsstoffen die je nodig hebt om gezond te worden en te blijven. Bewust bezig zijn met gezonde voeding is een hele leuke ontdekkingsreis, maar blijft vaak een uitdaging.

Een druk leven, veel verplichtingen en klein budget kunnen letterlijk roet in het eten gooien! Soms heb je echt geen tijd om een gezonde maaltijd klaar te maken. Daarnaast is het een kunst om gezond te combineren met lekker! En het liefst ook niet te ingewikkeld of tijdrovend.

Maak het jezelf makkelijk!

Gezond en lekker eten is een feest en daarom heb ik samen met nog 10 enthousiaste food en health bloggers meer dan 100 van onze recepten voor je verzameld. Het resultaat: een prachtig boek met meer dan 100 unieke recepten.

Met dit kookboek nemen we je mee op avontuur en laten we je zien dat gezond en lekker eten niet ingewikkeld of tijdrovend is. Al deze heerlijke recepten zitten boordevol voedingsstoffen en smaken ook nog eens ontzettend lekker! Net gestart of al wat langer bezig? Voor jezelf of voor een heel gezin? Paleo, lowcarb, vega of orthomoleculair? Het maakt niet uit! Je vindt zeker voor ieder wat wils in dit boek. Allemaal recepten boordevol goede voedingsstoffen. Je hoeft niet meer elke dag dezelfde maaltijden klaar te maken omdat je inspiratie op is!

De heerlijkste recepten op een rij

Van soepen, brood en muffins tot taarten, salades en ovenschotels. In dit kookboek staan recepten voor ieder moment van de dag. De gerechten staan snel op tafel, zodat je niet uren in de keuken hoeft te staan.

puur en lekker eten collage2

Wat dacht je van heerlijke quinoa risotto, frisse frambozenijsjes of bijzondere peren citroen muffins met tijm? Alle recepten zijn gemaakt met pure ingrediënten en bevatten geen chemische toevoegingen. Bij ieder recept staat bovendien aangegeven of het vrij van gluten, suiker of zuivel is. Zo kun je direct zien of iets binnen jouw leefstijl past.

Ontdek dat gezond eten niet saai of moeilijk hoeft te zijn met dit mooie kookboek dat vol met gezonde, pure, natuurlijke en lekkere recepten staat.

Hoe bestellen?

Dit prachtige kookboek is nu te bestellen voor de introductieprijs van maar €9,95 (geldig van 1 tot 15 mei). Na die tijd kost het €16,50. Klik op onderstaande button en je komt direct in het betaalscherm, vergeet niet de kortingscode INTRO in te voeren.  Na betaling kun je het E-book downloaden.

Puur en lekker - sale button introprijs

Tip: neem ook eens een kijkje op onze website www.puurenlekkereten.nl voor enkele voorbeeld recepten uit het boek of neem eens een kijkje in de inhoudsopgave. Wat ga jij als eerste koken?

Inhoudsopgave

Veel kookplezier!

 

4 gedachten over “Puur en Lekker Eten kookboek

  1. ellen siemer

    super z,n kookboek
    mijn eerste reactie was dan ook KOPEN!! maar ik zie dat het een E-book is en daar heb ik niets aan Jammer!
    ik hoop dat hij toch nog eens op papier komt.

  2. Pingback: Nom nom tag | Dayenne's Food Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s