Lovechock Rocks

lovechock

Van Puur Mieke mocht ik de nieuwste snack van Loveshock proberen. Nu ben ik al helemaal fan van hun heerlijke reepjes en ik was dan ook zeer benieuwd naar deze nieuwe traktatie van fruit, noten en superfoods, omhuld met rauwe chocolade.

De ‘rocks’ zijn er in drie smaken:

 • Almond/Cinnamon  (amandelen omhuld met rauwe choclade, knapperige quinoa, kaneel en een vleugje reishi (een kruid uit China dat de spirituele energie versterkt))
 • Mulberry/Hemp Seed (moerbeien omhuld met rauwe chocolade, hennepzaad en een vleugje reishi)
 • Raisin/Coconut (rozijnen omhuld met rauwe chocolade, kokos en een vleugje reishi)

Nu vind ik het altijd heel belangrijk dat de snacks waar ik mezelf zo af en toe mee verwen wel verantwoord zijn. Pure en biologische ingrediënten en geen ‘zooi’. Gelukkig zit dat met Lovechock wel goed. Lovechock is 100% biologisch, past in een veganistisch dieet, is milieuvriendelijk, is melkvrij, sojavrij, glutenvrij, bevat geen geraffineerde suikers (als zoetmiddel is kokosbloesemnectar gebruikt) en de chocolade is ‘raw’.

Maar dan de belangrijke vraag: zijn de Loveschock rocks ook lekker? (Volmondig) JA! De smaken zijn goed in balans en de rocks zijn gelukkig niet te zoet. Ook hebben ze allemaal een lekkere ‘bite’. De amandelen zijn heerlijk knapperig om door te bijten, de moerbeien zijn lekker ‘crunchy’ en dan de zachte bite van de rozijnen… alle drie erg jammie jammie! Het is dan ook nog moeilijk om een ‘winnaar’ aan te wijzen want eigenlijk zijn alle drie de smaken ontzettend lekker. Dochterlief gaat uiteindelijk toch voor de rozijnen en ik vind stiekem de moerbeien wel erg lekker (op de voet gevolgd door de amandelen!).

Nieuwsgierig geworden naar deze heerlijke én verantwoorde nieuwe snack? Van Puur Mieke mag ik een setje van 3 doosjes weggeven dus grijp deze kans en wie weet eet jij binnenkort deze lekkere ‘rocks’ als gezonde vervanging van de niet zo verantwoorde paaseitjes die overal weer opduiken. Want zeg nou zelf, qua vorm lijken ze best op paaseitjes en het is toch veel fijner om jezelf hiermee te verwennen in plaats van zo’n ‘vies’ paaseitje vol met suiker…?

Om kans te maken op deze prijs “like” je de Facebookpagina van Dayenne’s Food Blog, “like” je de Facebookpagina van Puur Mieke en laat ook even een berichtje achter op deze blog. De actie loopt t/m zondag 13 april. Op maandag 14 april zal ik de winnaar bekend maken.

Tip: de rocks zijn nu in de aanbieding dus als je slim bent klik je hier en bestel je ze snel!

Deze actie is inmiddels afgelopen! Uit alle reactie heb ik een winnaar geloot en diegene heeft een berichtje van mij gekregen. 

23 gedachten over “Lovechock Rocks

 1. Wendy Gons

  Als er 1 ding is wat ik mis sinds ik Paleo eet, is het wel chocolade. Veel paleo-ers vinden pure chocolade met een hoog cacao percentage toelaatbaar, maar ik wil de suikers die daar toch nog in zitten liever vermijden. Deze Lovechock Rocks zijn dan ook de ideale manier om toch lekker chocolade te kunnen snoepen en een geweldige vervanging voor de paaseitjes tijdens pasen!

 2. loes hartman

  Hoi Dayenne, ik doe nog graag mee met deze actie, gaaf zeg! Ik had er al over gelezen, ben super benieuwd naar de rocks. De verpakking alleen al vind ik geweldig. Ben al fan van de reepjes, vooral mulberry vanille is mijn favoriet. Echt even een verwenmomentje vind ik dat. Groetjes Loes

 3. Rilana Pal

  Spannend, spannend ik doe mee! Ik ben een echte foodie en in plaats van een diamenten rock om mijn vinger heb ik liever zo’n lekkere chocolade rock in mijn mond! 😉

 4. Brigitte F

  Ik wil graag een notenvrije versie proberen. Door mijn notenallergie moet ik heel veel dingen laten staan. Zijn deze echt notenvrij?

 5. Jasmijn

  Hoi! Wat een leuke actie! Ik ben een groot fan van de Lovechock en probeer graag de nieuwe Rocks uit… ze zijn voor mij alleen een beetje aan de dure kant (dus voor bijzondere me-time momentjes), dus ik doe graag mee met je actie! Mooi initiatief. Groetjes, Jasmijn

 6. Willemien

  Oh, wat lijkt dat me lekker! Over een paar weken is het koningsmarkt. Ik ga zelfgemaakte dingetjes verkopen. Ik denk dat ik wel wat gezonde versnaperingen kan gebruiken, om alle verleidingen op zo’n dag te weerstaan. Grote thermosfles thee mee, een chocolade-bananenproteineshake en wat lekkers voor bij de thee… Lekker mensen kijken vanaf mijn ‘kraampje’. Zo kom ik de dag zeker goed door 😉

 7. suus

  Ik doe ook mee!
  Ik ben net drie maanden bezig met puur en gezond eten en mis chocola enorm.
  Nog nooit iets van love chock geproefd en ben dus erg benieuwd!

 8. Tuffie

  Kom maar op. Check ik of ze mijn zelfgemaakte reepjes kunnen overtreffen ;). Ben nog steeds op zoek naar een lekker en VERANTWOORD tussendoortje.

 9. Denice

  Die wil ik wel eens proeven! Het klinkt erg lekker!
  Succes met je blog, je bent heel goed bezig. Ik hoop nog lang je blog te kunnen/mogen volgen!

  Groetjes,
  Denice

 10. josja

  ze zijn lekker hoor. je kon ze van de week bij ons in de natuurvoedingswinkel proeven. die neem ik weer eens vaker mee. aanrader vooral de mulberry hemp.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s