Gegrilde groenten

gegrilde groenten (4)

Terwijl ik in de winter vaak kies voor een lekker soepje als lunch, eet ik in de zomer het liefst gegrilde groenten. Het is wel even een gedoe om de groenten te wassen, snijden en grillen maar dan heb je ook wel wat (en meestal maak ik ook gelijk een hele ‘vracht’ waar ik vervolgens 2 a 3 dagen van kan eten, scheelt ook weer).

Hoe maak je het

Groente in dunne plakken snijden. Grillpan heet laten worden en met een dun laagje olijf- of kokosolie insmeren (tip: zelf gebruik ik een olijfolieverstuiver). Groente om-en-om gaar grillen. Hoe dunner de plakken, hoe sneller ze gaar zijn.

 

3 gedachten over “Gegrilde groenten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s